Destinacione
0

Plazhet

Plazhi Saranda Më i afërti është ai pranë shëtitores së qytetit, ndërkohë mjaft tërheqës është plazhi i Manastirit, i cili…

Institucione
0

Bashkia

Bashkia Sarandë Adresa: Rruga “Abedin Dino”, nr. 11, Sarandë Telefon: 00355 (0) 85222380 Faks: 00355 (0) 85226448 E-mail: bashkiasarande@yahoo.com Website:…

0

Delvina

Delvina është një nga qytetet me jugore të Shqipërisë. Ajo kufizohet në veri me Gjirokastrën dhe ne jug-perëndim me Sarandën.…

0

Konispoli

  Konispoli shtrihet në skajin jugor të rrethit të Sarandës, në shpatin jug-perëndimor të malit të Saraqindit, në një ballkon…

0

Lukova

Lukova, perla e bregut të Jonit, ku gjelbërimi i pafund bashkohet në harmoni të plotë me ngjyrën e kaltër të…

comments